Jouw vermogen werkt aan een betere wereld

Triodos Private Banking

Waarom Triodos Private Banking?

Een wezenlijk verschil

De juiste keuze

Mogelijkheden

Bij Triodos Private Banking profiteer je van een uitgebreide dienstverlening. Je persoonlijke relatiemanager adviseert je over de mogelijkheden.

Je persoonlijke relatiemanager

De relatiemanagers van Triodos Private Banking hebben één ding gemeen: ze zetten hun persoonlijke ervaring en financiële expertise in om jou te helpen bij het realiseren van je ambities op zakelijk, maatschappelijk en persoonlijk vlak. Je kunt met hen sparren over belangrijke financiële beslissingen én gerelateerde levensvragen.

Veelgestelde vragen

Wie we zijn

Triodos Bank is een van de duurzaamste banken ter wereld. Onze missie is om jouw geld te laten werken aan positieve maatschappelijke verandering.

Geld heeft positieve veranderkracht

Door samen verantwoord te bankieren zorgen we voor een positieve impact op mens en maatschappij. Benieuwd hoe dat werkt? We inspireren je graag met verhalen van onze klanten, opiniestukken en tips voor duurzaam beleggen.

Contact met Triodos Private Banking

Heb je een vraag, interesse in Private Banking bij Triodos of behoefte aan advies? We helpen je graag verder. Je kiest zelf de manier waarop je contact met ons wilt hebben. 

Private Banking is geschikt voor personen, bedrijven en organisaties (profit en non-profit) met een vrij belegbaar vermogen vanaf € 200.000. Of neem contact op met Triodos Bank voor vragen die niet bestemd zijn voor Private Banking.